Jeg har truffet en beslutning!

Jeg har truffet en beslutning! – En beslutning som lige nu føles hård, men som jeg ved jeg bliver glad for anytime soon! Actually I kinda already am….! 🙂

Jeg har længe været rigtig god til at “være” ovre i andre mennesker og give dem en helvedes masse energi, hvilket i mine øjne er en kvalitet og det vil jeg fortsætte med ufortrødent! Til gengæld har jeg ikke taget ansvar for min egen energi, hvilket resulterer i at jeg nogle gange, kan sidde fuldstændig udtømt, efter at have været i selskab med et menneske, som jeg lod sluge al energien. Bemærk venligst her at den eneste jeg bebrejder er mig selv, for ikke at have taget ansvar for min egen energi og ikke modparten!

Jeg har ladet disse mennesker, hvis glas altid var halvt tomt, tømme mit glas og gøre det for meget, nærmest i sådan en grad at det nogle gange, har føltes som om at det var min opgave at gøre dem lykkelige, men det er slut nu!

Jeg har besluttet mig for at jeg kun vil have mennesker, som giver mig god energi, inspirerer mig og bringer det bedste frem i mig, inde på livet.
Dermed ikke sagt at der ikke er plads til at være trist og ked af det, tværtimod. Der skal blot være en balance, en gensidig kærlighed og et harmonisk forhold. Jeg får det bare så meget bedre, når jeg ikke er den eneste, der render rundt med et stort smil på konstant og skal løfte energien i lokalet. Plus jeg nyder folk, der får mig til at grine! Det får mig til at slappe af! Du har godt bemærket at du ikke kan være anspændt og fraværende når du griner ikke? Det er den bedste måde at være til stede i verden på!

Livsglæde og vindermentaliteten er i højsædet hos mig og skønt vi alle kan falde i offerrollen anyday, så vil jeg sørge for at de mennesker, som jeg viser min offerrolle til, beder den om at lette rumpetten og komme i omdrejninger, i stedet for at sætte sig ned ved siden af den og ae den på hovedet eller begynde at holde snakkeklub med den om deres problemer og begrænsninger. Jeg vil have mennesker i mit liv, som ser mulighederne, potentialet og kærligheden i mig.

Det har været en svær beslutning, fordi jeg nyder at hjælpe andre,og fordi den betyder et farvel til nogle mennesker, som jeg holder af, men jeg har bare indset at jeg kan ikke længere kan gå ud i verden og være alt det jeg vil være, hvis jeg er udtømt og energiforladt.

Of course life’s a bitch! If it was a slut, it would be easy!”

Energy flows where focus goes, så nu sætter jeg kursen korrekt sammen med mennesker, som også naturligt tænker “Intet er så slemt at det ikke er godt for noget”.

Det føles SÅ skønt at vide at der er nye tider på vej! Er du gal jeg kan nærmest mærke hele min krop laver HIGH 5! 🙂

Til din og min offerrolle har jeg kun én ting at sige:

“Get you head out of your ass og kom i gang med at være den gave i verden, som du virkelig er. Ingen gider være sammen med en der altid skal være et offer i verden.”

Til din og min vindermentalitetmentalitet:

“Skål for at tage ansvar for din egen lykke og jeg ved at du får en forrygende tid på denne jord!”


God røv og god weekend!
/Caroline
 

One thought on “Jeg har truffet en beslutning!

 1. Hej Caroline.

  Hold nu op, hvor jeg kender det.

  Har også altid været omgivet af mange “igler”; som bare har suget al energien ud af mig – og når de så har min gamle energi, og det er mig, der mangler den, så er det ligesom de er gone with the wind, indtil næste gang, de mangler den – og jeg så har den – sådan lidt sisyfos-agtigt (du ved myten, hvor Sisyfos er dømt til at rulle en meget tung sten op ad et højt bjerg, og hver gang han når toppen, ruller stenen ned igen)

  Har altid været ligesom dig – og jeg synes det er hårdt, men som du også skriver, kommer man til at holde (af nogle) af dem, og så er det svært, at “sende dem videre på deres egen vej”:
  Tror det er en lang proces, som godt kan tage flere år.

  Men det vigtigste, og det skal både du og jeg lære ,det er os selv – fordi kan vi ikke hjælpe os selv, hvordan kan vi så egentlig hjælpe andre?!

  Well done, Caroline!

  Heads up! :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *