Jeg tager på turné!

Woop woop!

Så fik jeg nosset mig sammen! Har længe tænkt på at jeg skulle se at komme rundt i DKs studier og centre og zumbae med en masse skønne mennesker, og nu blev flyeren endeligt færdig! Der sker SÅ meget på zumbafronten pt, det er skønt!

På søndag er der ZIN day (Zumba Instructor Network) for alle zumbainstruktører i DK og i den anledning har jeg stiftet et zumbacrew sammen med de andre. Der er nemlig sådan at vi har fået muligheden for at undervise de 1000 deltagere, der vil være i DGI huset i Vejle på søndag. Vi tænkte vi kunne lige så godt eje det, vi gør bedst, så navnet faldt på Booty Bouncers og vi strækker os allerede fra københavn til et nyt medlem i Aalborg. Jeg glæder mig super meget til at blive inspireret af de andre undervisere og crews.

Zumba is all about sharing the joy of life og det er dét jeg elsker!

Lille video nedenfor, så du kan se what the fuss is all bout 🙂

Zumbalove, (I know its corny, but you gotta love it!)

Caroline

 

2 thoughts on “Jeg tager på turné!

  1. Kommer I ikke til London og laver noget spændende zumba? Både din mor og dig.. Det kunne vi godt bruge lidt af herover! 🙂 stor respekt for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *