Personlig Livsstilsvejledning

Personlig Livstilsvejledning

At befinde dig i en krop som du elsker, pusle med tanker som støtter, motiverer og beriger dit liv med positivitet, samt gode sunde vaner, er key for dig som ønsker en sprudlende livsglæde, høj livskvalitet, en smækker krop og en livsstil du kan stå 100% inde for.

Personlig livsstilsvejledning er et forløb, som tager udgangspunkt i dig og dine ønsker. Det er ikke en kur, det er ikke en diæt, det er en vejledning, altså en personlig guide, til hvordan du kan opnå det liv du gerne vil have. Personlig livsstilsvejledning bygger på ikke alene personlig træning, men også på en implementering af sunde kostvaner, som uden at være fanatiske, vil give dig den krop du gerne vil have.

Kost og træning er desværre ikke nok hvis du ønsker en varig effekt. Alle dine træningsvaner og kostvaner bygger på dine egne overbevisninger om dig selv, kost, træning og livet generelt. Du gør hvad du gør, fordi det stemmer overens med dine overbevisninger!
Så JA jeg kan godt sørge for du smider 20 kg og svinge pisken over dig i 3 mdr. men hvad sker der så når du skal stå på egne ben, og vi ikke fik kigget på årsagen til du er hvor du er lige nu? Du ryger fluks tilbage i den gamle mølle, og al dit arbejde vil være spildt, for vi mennesker er vane dyr og vaner hører til i sindet.
Så derfor stopper jeg ikke her, men vil præsentere dig for den 3. støttepille i dit forløb, nemlig coaching. Her vil vi arbejde med dine overbevisninger, så de fremover vil stemme overens med dine ønsker for dit liv og ikke modarbejder dig.

Læs mere om selv forløber her eller check priser her.

Har du spørgsmål, kan du skrive til mig her, jeg ser frem til at høre fra dig:

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *