Loving the discomfortzone

GOOOOSH, det kribler i min mave og jeg har sygt mange nerver på! Jeg pacer rundt og gør alting i dobbelt tempo! Jeg tænker, tænker, tænker og husker mig selv på at trække vejret DYBT ned i maven.

Det her er lyden af Caroline på vej ud af sin komfortzone, et sted som jeg ønsker at være ofte, men som ikke altid føles lige naturligt når jeg er der. 

Jeg lovede mig selv i starten af året, af hver gang der var noget jeg havde lyst til, som jeg ikke var sikker på at jeg kunne eller turde, så SKULLE jeg gøre det alligevel. Well I have and I am! Det er ikke alt sammen gået som smurt i olie, men hver gang har jeg gjort mit bedste og jeg bliver ved med at tage ved lære. Mit drive er benzinen og jeg er solidt plantet ved roret!

Det er essentielt at komme ud af vores komfortzone og skønt det kan lyde paradoksalt, finder jeg en vis tryghed i at komme derud så ofte som muligt, for når jeg er dér, overvinder jeg min egen opfattelse om mine begrænsninger og så udvikler jeg mig og vokser som menneske, hvilket er et af mine primære behov. Jeg frygter at gå i stå, og er ikke bleg for at indrømme det.

Jeg har en tro på mig selv der siger spar 2 og en selvtillid som matcher den, men den er der kun fordi jeg er pissegod til at træde ud af min komfortzone og vise mig selv tillid. Hvis der er noget jeg ikke kan, så kan jeg sikkert lære det og sikkert også rimeligt hurtigt. Dette siger jeg ikke for at være arrogant, men det giver mig nul og niks at tro på noget som helst andet! Livet leves bedst når det kribler og krabler i maven. Jeg tror ligeledes på at så længe du fokuserer på de ting her i livet som du brænder for og gør en glad, så skal du nok klare dig.

“Youll never see the beauty of a butterfly before it leaves the cocoon” – Caroline Bircow

/Caroline 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *